Student's Care

Molts cops, el problemes són invisibles als ulls. Els adolescents ens tanquem en banda pensant que és la millor solució quan, en realitat, és la pitjor. 


Això té múltiples conseqüències que, si no són degudament tractades, poden ser molt greus. Aquests problemes no només són socials (amistats, familia…) sinó que també poden venir relacionats amb incontables àmbits, tots amb un punt comú, l’escola.

 

Video de les funcionalitats de l'app (English) 

 

Problema i proposta de solució

Molts problemes poden venir donats per l’institut, i sobretot, per els canvis que es produeixen durant aquesta època. En alguns casos l'alumne es pot sentir infravalorat pels comentaris que fan les persones del seu voltant, ja que la gent el veu com una persona diferent a ells.

Volem que l’alumne senti que té un acompanyament proper, s’ha de sentir segur de si mateix i de les seves capacitats. Per aconseguir-ho, amb la nostra app, l’alumne afectat es podrà posar en contacte amb un alumne de curs superior (amb més experiència), o amb un professional (psicòleg / adult). L’estudiant podrà escollir amb quin d’aquests dos rols posar-se en contacte i, evidentment, mantenir el seu anonimat si així ho creu més adient.

PER UN ESPAI SEGUR PER TOTHOM (1).png
 

Video promocional de l'aplicació

 

Qui som nosaltres?

Som un grup de quatre estudiants d'ESO que vol canviar l'escola

 
IMG_7292 (3) (1).jpg

Lluc Balaguer

Assumeix el rol de líder i el de tècnic. En Lluc sempre ha estat una persona molt perfeccionista en tots els àmbits i molt perseverant. Quan es proposa fer quelcom, fa el possible perquè la feina surti ben feta i enllestida en el pla d’entrega establert. Als treballs en grup, sempre recorda les feines que fa cadascú i revisa el que s’ha fet per si hi cal aportar alguna cosa més.


A més a més en Lluc, durant els tres primers anys de l’ESO ha cursat l’optativa de robòtica i sempre li ha interessat el món de la programació, per això recull molts coneixements d’aquest àmbit i els sap aplicar amb èxit.

mschools_logo.png
joan-pelegri.jpg